Keresés

Névnapok -  tegnap: Pál ma: Vanda, Paula holnap: Angelika holnapután: Károly, Karola

BejelentkezésTemplomunkról

Itt olvashat

Kápolnák

története

Keresztek és szobrok Törökbálinton

Itt olvashat róla

Kálvária

története

Naptár

previous month Január 2022 next month
H K Sz Cs P Sz V
week 52 1 2
week 1 3 4 5 6 7 8 9
week 2 10 11 12 13 14 15 16
week 3 17 18 19 20 21 22 23
week 4 24 25 26 27 28 29 30
week 5 31

látogatók

Oldalainkat 312 vendég böngészi
Hírek
Harangszó április 8-án PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 07. szombat, 12:04

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. április 8. Húsvét 2. vasárnapja

Az Isteni Irgalmasság Vasárnapja

"Hittél, mert láttál. Boldogok akik nem látnak, mégis hisznek".

Plébániánk hírei

 1. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 2. A mai vasárnapot II. János Pál pápa 2000-ben Szent Fausztína nővér közlései alapján az „Irgalmasság Vasárnap”-jának nyilvánította. A Vatikán 2002. június 29-én kelt dekrétuma szerint teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett.
 3. Mivel március 25-e idén Virágvasárnapra esett, így Urunk születésének hírüladása – régies elnevezéssel: Gyümölcsoltó Boldogasszony – ünnepét április 9-én, hétfőn üli meg a Világegyház.
 4. Ne feledkezzünk meg a húsvéti szentgyónásról és szentáldozásról!
 5. A ma esti szentmise gyógyító mise lesz.
 6. Jövő vasárnap délután ½ 5-kor folytatódik a Szentségimádás Iskola előadás-sorozata.
 7. 2018. június 24. és 29. között kerül megrendezésre Törökbálinton, egyházközségünkben a keresztény Szentjánosbogár tábor. Várhatóan 80–100 10–16 éves korú gyerek érkezik az ország különböző pontjairól, számukra kérünk szállást, szerény reggelit és vacsorát. További részleteket a Harangszó belső oldalán olvashatunk!
Bővebben...
 
Gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat vasárnap PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 02. hétfő, 08:27

Mivel április 8. az országgyűlési választás napja, és mivel senkit sem akarunk elvonni a szavazástól, ezért minimum-programot tartunk, Isten maximális részvételével... Isten szeretete gyógyít - gyógyító összejövetel Törökbálinton április 8-án, vasárnap 18.00 órától. Részletek:

Bővebben...
 
Harangszó április 1-én PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 31. szombat, 11:50

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. április 1. Urunk feltámadása: Húsvét

Feltámadt Krisztus! Alleluja!

Plébániánk hírei

 1. A ma esti szentmise 6 órakor kezdődik.
 2. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 3. Holnap, húsvéthétfőn ünnepi miserendet tartunk. Reggel ½ 8-kor és délelőtt 10 órakor valamint este 6 órakor lesznek szentmisék. Örömmel és hálával üljük meg ezt a szent napot is, hiszen Krisztus feltámadása a mi feltámadásunk is, ígéretének megfelelően: ha vele együtt szenvedünk, vele együtt meg is dicsőülünk!Húsvéthétfő napján "Húsvéti udvart" rendezünk a katolikus plébánián. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit – kicsiket és nagyokat is – délután 15-18 óra között a plébániaára húsvéti együttlétre. A sokszínű programfüzérben lesz gyermekprogram, teaház a plébánián, filmvetítés a templomban, örömútja az erdőben. Süteményversenyt is rendezünk. Aki részt szeretne venni rajta, hozzon egy tálca süteményt a plébániára! Eredményhirdetés ½ 6-kor a plébánián.
 4. Április 5-én, elsőcsütörtökön délután nem lesz gyóntatás. Akik elsőpénteken szeretnének áldozni, végezzék el más időpontban a szentgyónásukat! Vasárnap reggelenként 7 - ½ 8-ig, illetve este ½ 6 - 6 óráig van a templomban gyóntatás.
 5. Elsőpénteken két szentmise lesz, reggel 7 órakor és este 7 órakor.
 6. Jövő vasárnap ünnepeljük az Isteni Irgalmasság Vasárnapját. E napon teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett.
 7. Jövő vasárnap az esti szentmise gyógyító mise lesz.
 8. Ne feledkezzünk meg a húsvéti szentgyónásról és szentáldozásról. A szentmisék előtt fél órával már van gyónási lehetőség.

Minden kedves testvérünknek áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

Bővebben...
 
Harangszó március 25-én PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 25. vasárnap, 16:12

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. március 25.Virágvasárnap

„Megalázta magát és engedelmeskedett mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig.”

Plébániánk hírei, közleményei

 1. Nagyhétfőn, nagykedden és nagyszerdán reggel 7 órakor kezdődik a szentmise.
 2. Nagycsütörtökön este ½ 8 órakor kezdődik a szentmise az Oltáriszentség alapításának emlékére. Utána egy órás szentségimádást tartunk.
 3. Nagypénteken délután 3 órakor keresztúti ájtatosságot tartunk a kálvárián, ha esik az eső, akkor a templomban. Utána megnyitjuk a szentsírt a templomban, ahol fél órás váltásokkal szentségimádást végzünk. A nagypéntek esti gyászszertartás 6 órakor kezdődik.
 4. Nagypénteken szigorú böjt van. 18 éves kortól 60 éves korig ezen a napon csak háromszor ehetünk és egyszer lakhatunk jól. Húst nem ehetünk. A böjt alól fel vannak mentve a súlyos betegek, a nehéz fizikai munkát végzők. A hústilalom alól azok is, akik nem a saját asztaluknál étkeznek.
 5. Nagyszombaton reggel 8 órakor nyitjuk ki a templomot, és az este ½ 9 órakor kezdődő szertartásokig fél órás váltásokkal őrizzük a szentsírt. A nagyszombati vigília szertartások ½ 9 órakor kezdődnek. Utánuk szentmise, majd feltámadási körmenet lesz. Kérjük, hogy az autókkal ne parkoljanak a templom melletti téren!
 6. A nagyszombati szertartások és feltámadási körmenet után szeretettel várunk mindenkit agapéra (szeretetlakomára) a Művelődési Házban. Egymás megvendégelésére hozzunk magunkkal húsvéti sonkát, süteményeket vagy üdítő italt. Ezeket átadhatjuk a Művelődési Házban, amikor jövünk a vigília szertartásra este 8 - ½ 9-ig.
 7. Húsvétvasárnap ünnepi miserendet tartunk. Az ünnepi szentmise 10 órakor, az esti szentmise 18 órakor kezdődik.
 8. Húsvéthétfő napján "Húsvéti udvart" rendezünk a katolikus plébánián. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit – kicsiket és nagyokat is – délután 15-18 óra között a plébániaára húsvéti együttlétre. A sokszínű programfüzérben lesz gyermekprogram, teaház a plébánián, filmvetítés a templomban, örömútja az erdőben. Süteményversenyt is rendezünk. Aki részt szeretne venni rajta, hozzon egy tálca süteményt a plébániára! Eredményhirdetés ½ 6-kor a plébánián.
 9. Április 5-én, elsőcsütörtökön délután nem lesz gyóntatás. Akik elsőpénteken szeretnének áldozni, végezzék el más időpontban a szentgyónásukat! Vasárnap reggelenként 7 - ½ 8-ig, illetve este ½ 6 - 6 óráig van a templomban gyóntatás.
 10. Ma délután ½ 5-kor folytatódik a Szentségimádás Iskola előadás-sorozata.

Szentjánosbogár Tábor

Szentjánosbogár keresztény gyermek- és ifjúsági mozgalom immár 26. éve szervez lelki, más néven „lámpafényesítő” napokat. 2018. június 24. és 29. között Törökbálint lesz az egyik tábor helyszíne a hat közül. Erre körülbelül 80–100 10–16 éves gyerek érkezik. Szállásukat házaknál szeretnénk megoldani, mint eddig minden Szentjánosbogár Lelki Napok alkalmával. A szállásadóktól a következőket kérnénk:

 • legalább két gyereket fogadjanak be;
 • az öt éjszakára biztosítsanak szállást nekik (hálózsákot és polifómot hoznak magukkal, tehát ágyra és ágyneműre nincs feltétlenül szükség);
 • az öt napon át szerény reggelit és vacsorát adjanak a gyerekeknek;
 • a gyerekek egész napos foglalkozáson vesznek részt, reggel elmennek a csoportjukhoz, és csak este 7 óra után térnek haza.

Vegyünk részt minél többen a befogadásban, idősebb és fiatalabb testvérek egyaránt! Előre is nagyon köszönjük, hogy befogadják őket! A jelentkezésről további információk a kitett plakáton találhatóak, bővebb információ: Asztalosné Hódsági Mária (06-70-535-9225) és Kolozsi Réka  (06-30-539-3259).

Bővebben...
 
Harangszó március 18-án PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 17. szombat, 21:00

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. március 18. Nagyböjt 5. vasárnapja

„Bensejükbe adom törvényemet, és a szívükbe írom.

Plébániánk hírei

 • Jövő héten hétfőn, kedden és szombaton reggel 7 órakor, szerdán, csütörtökön és pénteken este 6 órakor lesznek szentmisék. Vasárnap a szokott rendben: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor lesznek a szentmisék.
 • Nagyböjti lelkigyakorlatunkat szerdán, csütörtökön és pénteken az este 6 órakor kezdődő szentmise keretében tartjuk. A szentbeszédeket Mészáros Péter etyeki plébános atya fogja mondani, aki a szentmisék előtt ½ 6 órától gyóntatni fog, hogy elvégezhessük húsvéti szentgyónásunkat. E három napon nem lesz reggel szentmise.
 • Pénteken, március 23-án lesz Pelsőczy Ferenc plébános atya halálának évfordulója. A szentmisét érte ajánljuk fel, majd a mise után megkoszorúzzuk a plébánia falán elhelyezett emléktábláját.
 • Szombaton, március 24-én takarítjuk a templom környékét, a plébániát és a kálváriát. Szeretettel hívjuk erre testvéreinket. A munkát délelőtt 9 órakor kezdjük. Ha tudunk, hozzunk magunkkal gereblyét, lombsöprűt, seprőt.
 • Jövő vasárnap virágvasárnap. Az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik barkaszenteléssel és körmenettel. Hozzunk magunkkal barkát! Kérjük testvéreinket, hogy ezen az ünnepen ne itt a templomnál parkoljanak!
 • Közeledik a nagyhét, és ezért gyűjtünk a szentsír virágaira. Kérjük testvéreink támogatását a virágok megvételéhez!
 • A mai vasárnap a Szentföld javára gyűjtünk. Adományainkkal támogassuk a kegyhelyek fenntartását!
 • Ma délután ½ 5-kor folytatódik a Szentségimádás Iskola előadás-sorozata.

2018. június 24. és 29. között kerül megrendezésre Törökbálinton, egyházközségünkben a keresztény Szentjánosbogár tábor. Várhatóan 80–100 10–16 éves korú gyerek érkezik az ország különböző pontjairól, számukra kérünk szállást, szerény reggelit és vacsorát. További részleteket a Harangszó belső oldalán olvashatunk!

Bővebben...
 
Harangszó március 11-én PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 10. szombat, 13:06

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. március 11.Nagyböjt 4. vasárnapja

„Nem azért küldte el Isten a Fiát a világba, hogy elítélje azt,

hanem, hogy üdvösséget szerezzen a világnak.

Plébániánk hírei

 1. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 2. Ma nem lesz Szentségimádás Iskola, az előadás-sorozat jövő vasárnap délután ½ 5-kor folytatódik.
 3. Hamvazószerda óta tart a nagyböjt. Ne feledkezzünk meg a húsvéti szentgyónásról, szentáldozásról. Tudjuk, hogy az Egyház parancsa értelmében egy évben egyszer, a húsvéti időben halálos bűn terhe alatt kötelező a szentgyónás és szentáldozás. A húsvéti idő hamvazószerdától Szentháromság vasárnapjáig tart. Végezzük el tehát szentgyónásunkat, szentáldozásunkat!
 4. Nagyböjt péntekjein kötelező a hústól való megtartóztatás 14 éves kortól egészen a halálig, és azt nem válthatjuk át más önmegtagadásra, imára vagy jócselekedetre, mint az év többi péntekjén.
 5. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Szentföld javára. Adományainkkal támogassuk a szentföldi katolikus templomok, létesítmények és intézmények fenntartását!
Bővebben...
 
Harangszó március 4-én PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 03. szombat, 17:12

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. március 4. Nagyböjt 3. vasárnapja

„Krisztus Isten ereje és Isten bölcsessége!”

Plébániánk hírei

 1. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 2. Ma délután ½ 5 órakor folytatódik a Szentségimádás Iskola a templomban. Felhívjuk a figyelmet, hogy a következő előadásra és szentségimádásra két hét múlva, március 18-án kerül sor. Jövő vasárnap tehát nem lesz Szentségimádás Iskola.
 3. Hamvazószerdán elkezdődött a nagyböjt. Ne feledkezzünk meg a húsvéti szentgyónásról, szentáldozásról. Tudjuk, hogy az Egyház parancsa értelmében egy évben egyszer, a húsvéti időben halálos bűn terhe alatt kötelező a szentgyónás és szentáldozás. A húsvéti idő hamvazószerdától Szentháromság vasárnapjáig tart. Végezzük el tehát szentgyónásunkat, szentáldozásunkat!
 4. Nagyböjt péntekjein kötelező a hústól való megtartóztatás 14 éves kortól egészen a halálig, és azt nem válthatjuk át más önmegtagadásra, imára vagy jócselekedetre, mint az év többi péntekjén.
 5. Nagyböjt idején tartózkodjunk a zajos mulatságoktól!
 6. Felhívjuk testvéreink figyelmét arra, hogy lehetőségünk van személyi jövedelemadónk 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára felajánlani. A nyilatkozaton elég az egyház technikai számát feltüntetni, ami: 0011. Azt is jelezzük, hogy aki a Törökbálinti Egyházközség céljaira szeretné felajánlani személyi jövedelemadója 1%-át, az megteheti, ha a Pelsőczy Ferenc Alapítvány adószámát 18724525-1-13 jelöli meg.
Bővebben...
 
Harangszó február 25-én PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 24. szombat, 20:29

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. február 25Nagyböjt 2. vasárnapja

„Utódaid által nyer áldást a föld minden népe, mivel hallgattál a szavamra!”

Egyházközségünk hírei

 1. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 2. Szerdán, este 6 órakor keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban.
 3. A héten első csütörtök lesz. Imádkozzunk papi és szerzetesi hivatásokért!
 4. Első pénteken két szentmise lesz: reggel 7 órakor és este 7 órakor. A reggeli szentmise után keresztúti ájtatosságot tartunk.
 5. Akik szeretnék elvégezni első péntekkel kapcsolatos szentgyónásukat, azok számára csütörtökön délután 5 órától este 9 óráig a plébánián, illetve pénteken reggel ½ 7-7 óráig a templomba biztosítunk gyónási lehetőséget.
 6. Első szombaton kérjük a Boldogságos Szűz Mária közbenjárását a világ békéjéért!
 7. Vasárnap délután ½ 5 órakor folytatódik a Szentségimádás Iskola a templomban.
 8. Az Egyház parancsa értelmében egy évben egyszer, a húsvéti időben halálos bűn terhe alatt kötelező a szentgyónás és szentáldozás. A húsvéti idő hamvazószerdától Szentháromság vasárnapjáig tart. Végezzük el tehát szentgyónásunkat, szentáldozásunkat!
 9. Nagyböjt péntekjein kötelező a hústól való megtartóztatás 14 éves kortól egészen a halálig, és azt nem válthatjuk át más önmegtagadásra, imára vagy jócselekedetre, mint az év többi péntekjén. Nagyböjt idején tartózkodjunk a zajos mulatságoktól.

10.Ma katolikus iskolák javára gyűjtünk. Kérjük kedves testvéreinket, hogy anyagi lehetőségeikhez mérten adományaikkal támogassák a katolikus oktatás és nevelés ügyét!

Bővebben...
 
Harangszó február 18-án PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 17. szombat, 22:25

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. február 18. Nagyböjt 1. vasárnapja

„Térjetek meg, és higgyetek az Evangéliumban!”

Plébániánk hírei

 1. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 2. Hamvazószerdán elkezdődött a nagyböjt. Ne feledkezzünk meg a húsvéti szentgyónásról, szentáldozásról. Tudjuk, hogy az Egyház parancsa értelmében egy évben egyszer, a húsvéti időben halálos bűn terhe alatt kötelező a szentgyónás és szentáldozás. A húsvéti idő hamvazószerdától Szentháromság vasárnapjáig tart. Végezzük el tehát szentgyónásunkat, szentáldozásunkat!
 3. Nagyböjt péntekjein kötelező a hústól való megtartóztatás 14 éves kortól egészen a halálig, és azt nem válthatjuk át más önmegtagadásra, imára vagy jócselekedetre, mint az év többi péntekjén.
 4. Ma a szentmisék után a hamvazás szentelményét szolgáltatjuk ki azoknak, akik hamvazószerdán nem tudtak hamvazkodni.
 5. Nagyböjt idején tartózkodjunk a zajos mulatságoktól.
 6. Ma délután ½ 5-kor folytatódik a szentségimádás iskola a templomban.
 7. Szerdán este 6 órakor keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban.
 8. Jövő vasárnap országos gyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára. Lehetőségeink szerint támogassuk a katolikus oktatás és nevelés ügyét!
 9. Felhívjuk testvéreink figyelmét arra, hogy lehetőségünk van személyi jövedelemadónk 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára felajánlani. A nyilatkozaton elég az egyház technikai számát feltüntetni, ami: 0011. Azt is jelezzük, hogy aki a Törökbálinti Egyházközség céljaira szeretné felajánlani személyi jövedelemadója 1%-át, az megteheti, ha a Pelsőczy Ferenc Alapítvány adószámát 18724525-1-13 jelöli meg.
Bővebben...
 
Harangszó február 11-én PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 17. szombat, 22:16

TÖRÖKBÁLINTI HARANGSZÓ

A Törökbálinti Római Katolikus Egyházközség heti hírei

2018. február 11. Évközi 6. vasárnap

„Akarom, tisztulj meg!”

Plébániánk hírei

 1. A hétköznapi szentmisék reggel 7 órakor kezdődnek, kivéve a csütörtöki napon, amikor reggel 6 órakor. A vasárnapi misék rendje: reggel ½ 8-kor, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.
 2. Szerdán, február 14-én kezdődik a nagyböjt. Ez a nap hamvazószerda. Ezen a napon 14 éves kortól a halálig nem szabad húst enni. 18 éves kortól 60 éves korig csak háromszor szabad enni, egyszer jóllakni és nem szabad húst enni. A szigorú böjt és a hústilalom alól fel vannak mentve a súlyos betegek, a nehéz fizikai munkát végzők, illetve a hústilalom alól azok, akik nem saját asztaluknál esznek.
 3. Nagyböjt péntekjein kötelező a hústilalom 14 éves kortól a halálig, és azt nem válthatjuk át más önmegtagadásra, imára vagy jócselekedetre, mint az év többi péntekjén. A pénteki hústilalom alól fel vannak mentve a súlyos betegek, a nehéz fizikai munkát végzők és azok, akik nem a saját asztaluknál étkeznek.
 4. Nagyböjt péntekjein a reggeli szentmisék után, valamint szerdánként este 6 órakor keresztúti ájtatosságot tartunk.
 5. Hamvazószerdán a szentmiséken hamvazkodhatunk. Akik nem tudnak ezen a napon szentmisén részt venni, azok a következő vasárnap hamvazkodhatnak.
 6. Nagyböjt idején tartózkodjunk a zajos mulatságoktól!
 7. Szombaton, február 17-én délután 4 órától szentségimádás lesz az Isteni Szeretet Közösség kápolnájában, mely után szentmise lesz.
 8. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz templomainkban a katolikus iskolák javára. Adományainkkal támogassuk a katolikus nevelés ügyét!
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Szentmisék rendje templomunkban:

cím: Pelsőczy Ferenc u. (Művelődési Házzal szemben)

hétköznap szentmise: reggel 7:00, csütörtök reggel 6:00

vasárnap: 7:30, 10:00; 18 órakor

gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; 17:30-18

 Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig elmélkedős -énekes, és minden pénteken 16 -20 óráig csendes szentségimádást tartunk!

oltáriszentség

A szentmiséről

itt olvashat:katt ide

Elérhetőségek

Plébánia
Címünk:
Munkácsy M. u. 78.
Telefon: 23/336-005
Irodai fogadóórák:
minden hétköznap 16-18 óra között

1%

Kérjük testvéreinket, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogassák egyházunkat.

A Katolikus Egyház technikai száma: 0011.

A Szeretet Földje Közhasznú Alapítványadószám: 18684319-1-13

PELSŐCZY FERENC ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18724525-1-13
Budapest Bank 10101391-
63318300-01003008

Pelsőczy Ferenc

Dr. PELSŐCZY FERENC
c. prépost, plébános
(1916-1995)

Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com